Oglasil bi se
040 83 40 30
068 60 83 66

Vrelec mladosti

 

Sprostitev z refleksoterapijo obraza in stopal uravnoveša čustvena stanja in napetosti v telesu. Odlično deluje proti stresu in nudi globok odklop.

 

NORO SPROŠČUJOČE

 

Postanete iskalec… dokler iščete zunaj sebe, ne čutite utehe… potem se vam posveti, da je ključ v vas samih. Toda kako? Najpreprostejša metoda je dihalna terapija. Darilo vzhoda zahodu so številne alternativne tehnike sproščanja. Priljubljena je joga, meditacija ali navznoter usmerjena umetnost življenja, gibalne vaje raztezanja telesa, terapija s plesom, tai-chi ali »borba senc«, kjer moramo največ storiti sami. Če niste dovolj disciplinirani ali pa vam nobena od teh metod ne ustreza, potem je najprijetnejša metoda sproščanja masaža. Najpomembnejše je, da najdete tisto obliko, ki vam najbolj ustreza.

 

Preprosto, a ne? In vendar se zatika… zlasti pri prvih korakih. Lažje gre, če pri teh prizadevanjih niste sami. Ustavite se na Postaji sprostitve, … tam najdete smeh, dobro voljo, spet lahko odkrijete radost življenja, ki ga nosite v sebi, načine, da postane svet in življenje v njem spet čudovito preprosto in popolno, vaše počutje pa krasno. Ne moremo spreminjati sveta, lahko spreminjamo le sebe. Na Postaji sprostitve to gre… ko vstopite… gremo skupaj do naslednje postaje… pokažemo vam še kakšno uporabno vajo za doma, če se napetost spet prikrade…

 

Izberete lahko svoj način sprostitve: 100% naravno metodo pomlajevanja obraza Japonski cosmo lifting obraza po metodi Lone Sorensen, Čudež sprostitve z refleksoterapijo obraza in/ali stopal, ki jo lahko združite z Masažo s TOK SEN-om, s Terapijo z ušesnimi tulci, kombinacijo refleksoterapije obraza z limfno drenažo obraza, mišično stimulacijo in sproščujočo refleksoterapijo stopal, ki smo jo poimenovali Odpiranje stikala čudežev. 

 

ALI STE VEDELI?

Oglasil bi se
040 83 40 30
068 60 83 66

NE SPREGLEJTE

 

Učvrstijo se obrazne mišice, gubice se omilijo, koža...

 

NOVOST: DARILNI BON V E-OBLIKI. Hitro in enostavno...