Oglasil bi se
040 83 40 30
068 60 83 66

Metamorfna tehnika

 

»Pritisk rok pripravi studence življenja do tega, da stečejo.« (Tokujiro Nanikoshi)

SPROSTI BLOKADE

Z metamorfno tehniko se vzpostavlja stik z osnovami življenja in univerzalnimi zakoni, ki te osnove določajo. Omogoča in rešuje vztrajanje pri strogi podobi tega, kdo in kaj smo. Višji sili lahko dopustite, da prevzame kontrolo. Zaupanje življenjski energiji pomeni biti slep in verjeti, da bo storila natanko to, kar je za posameznika najbolj prav.

Prsti praktika metamorfne tehnike se lahkotno gibljejo, tipajo, gladijo, vibrirajo na stopalnem loku. Življenjska energija izpelje preobrazbo, ki je potrebna, le zaupati je treba. Gibanje prstov po vašem stopalu sprosti časovno strukturo. Ko ste pripravljeni poseči onkraj meja, prevzeti odgovornost, se lahko odpre vaš prvotni potencial, ki je brezmejen. Izbiro prepustite življenju samemu.

Kako poteka vaš obisk pri nas?

Lahkotno trepljanje se izvaja na vaših stopalih, na rokah in na glavi, medtem ko sedite na stolu in sproščeno počivate, izklopite misli in se prepustite. Traja 60 minut. Pogovarjanje z izvajalcem te tehnike ni potrebno, potrebno tudi ni opisovanje težav, zaradi katerih ste prišli na obisk. Pomembno je le zaupanje v življenjsko silo in opustitev poskusa vplivanja z lastnimi mislimi na reševanje težav.

Koliko obiskov priporočamo?

Odrasli lahko pridejo na obisk enkrat v tednu. Včasih zadošča en sam obisk, lahko pa je potrebnih tudi več obiskov. Lastno počutje je najboljši smerokaz.

Otroci lahko pridejo vsak dan, vendar traja njihov obisk le 15 minut.

Kaj lahko pričakujete po terapiji?

Spremembe na različnih nivojih. Odprejo se nove dimenzije, lahko se spremeni vaše zavedanje, vaše čutenje, vaš pogled na stvari. Uzrete lahko nove možnosti, če ste pripravljeni sprejeti odgovornost za svoje življenje. Izvajanje tehnike je enostavno in prijetno.

CENIK

TRETMA

TRAJANJE

CENA

Metamorfna tehnika - odrasli

60 minut

40 EUR

 

Pokličite na GSM 040 83 40 30 ali 068 60 83 66! Za ustrezen termin se dogovorimo po telefonu, prav tako za naročilo in termin prevzema Darilnega bona.

 

Način plačila za fizične osebe: gotovina

Način plačila za pravne osebe: po predračunu.

Darilni boni niso unovčljivi.

 

Metamorfna tehnika ni nadomestilo za medicinsko zdravljenje.

 

NASVET:

Na dogovorjeni termin pridite vsaj 5 minut prej, da se pripravite in umirite. Po tretmaju boste morda potrebovali počitek, zato je bolje, da se vam ne mudi preveč, priporočamo pa tudi pitje večjih količin vode. Poklonite si čas le zase!

Mnenja strank:

ALI STE VEDELI?

Oglasil bi se
040 83 40 30
068 60 83 66

NE SPREGLEJTE

 

Učvrstijo se obrazne mišice, gubice se omilijo, koža...

 

NOVOST: DARILNI BON V E-OBLIKI. Hitro in enostavno...