Oglasil bi se
040 83 40 30
068 60 83 66

Mnenja strank

Access Bars® tretma

Izventelesna izkušnja med tretmajem Access Bars®

Nad Barsi sem navdušena, saj vplivajo na mojo osebno rast, zato se jih rada poslužujem. Med tretmajem se mi je zgodila izventelesna izkušnja. Bilo je, kot da sem v tej realnosti prisotna na dveh koncih hkrati, istočasno tu in istočasno tam. Noro. Zavedala sem se svojega telesa, kako mirno a hkrati radovedno ležim na mizi pod budnim očesom sebe in se opazujem od zgoraj. Občutek je bil edinstven, nepopisljiv, domač, topel. Vse je bilo v redu, normalno, prijetno, dokler se tega ni zavedal moj um. V trenutku, ko sem pomislila: »O, kaj pa je to, kaj se dogaja?«, se je duša vrnila nazaj v moje telo. Potrebovala sem kar nekaj časa, da sem sploh lahko dojela, da se je to zares zgodilo. Da niso bile le sanje, temveč resnica v tej realnosti, katero zaznavamo s petimi čuti. Noro.

Teja, Nova Gorica, 30 let

Dvig vibracij povzroči, da življenje živimo bolj lahkotno, radostno in veličastno

Vsako terapijo, preden jo začnem izvajat, velikokrat preizkusim, zato, da vem, kako je, ko terapijo prejemaš. Pri Barsih me navdušuje to, da se briše vse, kar mi v življenju ne služi. Brišejo se vsa prepričanja, vse omejitve, vse blokade. Brišejo se in se ne vrnejo več :)!

Izkusila sem več tretmajev. Dejansko je res, kot pravijo, da vsakega izkušaš na svoj način. Zgodilo se mi je, da so se mi dlani med tretmajem segrele, kar je bil zelo dober občutek. Naslednjič pa sem čutila hladno energijo po celem telesu. Pravijo, da, ko se zgodi kaj takega, prideš v stik s svojo dušo :).

Ena izmed reakcij po seansi je bila ta, da sem čutila radost, naslednjič sem bila po seansi noro dobre volje. Vse mi je bilo smešno, življenje sem občutila kot izredno lahkotno. Prijateljica, ki sem jo pred kratkim spoznala, mi je rekla, da sem, energijsko in vibracijsko gledano v dveh mesecih postala druga oseba, taka sprememba na bolje se mi je zgodila. To seveda tudi občutim, saj se počutim fenomenalno.

Branka Kovšca, Nova Gorica, 52 let

Preobrat na bolje v ključnem trenutku

Po neprijetni življenjski preizkušnji, ki je v meni prebudila različne dvome in negativne misli, so mi Barsi pomagali, da sem na življenje spet začel gledati iz svetle plati in to že po prvem tretmaju.

P.S., Nova Gorica, 53 let 

Nemogoče izkušnje se spremenijo v mogoče

Navdušena sem nad učinki Barsov. Občutek v telesu je, kot bi se goste energije v različnih predelih telesa transformirale v redkejšo energijo, zato je prisoten občutek lahkotnosti in mogoče postanejo stvari v življenju, za katere se je zdelo nemogoče, da se spremenijo. Učinke in delovanje transformacije energij sem čutila še tedne po prejetem tretmaju.

Čudovito!

K.K., Nova Gorica, 53 let

Obrazna refleksoterapija Sorensensistem™

Zelo rada sem obiskovala vašo refleksoterapijo obraza

Moram vama povedati, da sem zelo rada obiskovala vašo refleksoterapijo obraza. Imata čudovite roke, obilo prijaznosti in čuta do soljudi. Želim vama uspehe v osebnem življenju in pri delu. Upam, da se bomo še srečale.

Olga J., 66 let

Izrazito izboljšanje prebave, boljši spomin, nove zamisli

Obrazna refleksoterapija je mnogostransko učinkujoča metoda.

 1. Blagodejno deluje srečanje in vsakokratni pogovor s terapevtkama.
 2. »Obdelava« je sproščujoča kljub »bolečinam«.
 3. V mojem primeru je učinkovala
  • z omilitvijo bolečin v rokah
  • z izrazitim izboljšanjem prebave
  • najbolj opazen je bil vpliv na psihične in socialne sposobnostiveselje do druženja, pogovorov, boljši spomin in nove zamisli 

​    Nada, 66 let

Sproščena z več energije

Za refleksoterapijo sem se odločila, čeprav z zdravjem nisem imela nobenih težav in ni mi žal. Naredila sem nekaj dobrega za telo in dušo. Sam prihod na terapijo, odnos terapevtk, umirjeno, estetsko urejeno okolje in glasba so name delovali pozitivno, pomirjujoče. Terapija je bila prijetna. Vedno sem se sprostila ob nežni masaži. Po terapiji sem bila vsakokrat prijetno utrujena. Med terapijami sem imela manjše težave – glavobol, potenje, moteno spanje, vendar je vse hitro minilo.

Spremembe, ki jih čutim:

 • rabim manj spanja in se zbujam spočita
 • imam več energije in se počutim bolj sproščena

Veliko uspehov pri nadaljnjem delu.

Mira, 68 let

Brez tablet, bolečin, sindroma razdražljivih nog ...

Sem bolnica KVČB (kronično vnetne črevesne bolezni), astmatik, težave pa imam tudi s stresno inkontinenco (opravljenih pet op. posegov). Zaradi svojih težav, kljub jemanju terapije (tablet), sem se odločila, da preizkusim blažiti težave še z refleksoterapijo obraza pri Branki in Nevenki.

Zvečer po prvi terapiji sem čutila polno energije, moj urin pa je zjutraj imel zelo močan vonj. Po malici sem čutila pekoč občutek v žrelu in grlu, kar sploh ni običajno. Po drugi terapiji sem imela glavobol, nekoliko me je trgalo v desnem kolku in po nogi. Po tretji terapiji sem bila zelo utrujena in sem večkrat morala na blato. Po četrti terapiji sem zaznala izraziti vonj mojega blata, čutila sem se utrujeno. Zaznala sem, da pri uriniranju bolj izpraznim mehur kot prej. Po peti terapiji sem še vedno zaznavala utrujenost in močnejši vonj urina. Blagi glavoboli so bili prisotni tudi po peti in šesti terapiji. Mogoče sem ves čas premalo pila. Čutila sem se zelo umirjeno in sproščeno. Terapije so prebudile v meni energijo. Čutim, da lažje diham skozi nos. Izločilo se mi je precej sluzi iz nosu v žrelo. Mislim, da celo voham bolje. V splošnem se počutim bolje.

Po deseti terapiji pod »angelskimi » rokami obeh naj povem, da sem vse te težave odpravila in sedaj:

 • prenehala z jemanjem terapije zaradi KVČB in astme, ker se odlično počutim
 • moja prebava se je zelo lepo uredila
 • izboljšalo se je stanje stresne inkontinence

Poleg tega pa se mi je:

 • izboljšalo spanje
 • izginile so bolečine v rokah, nogah in sklepih
 • sindrom  razdražljivih nog je »izpuhtel«
 • razdraženost  se je »obrnila » in spremenila v notranji mir in sproščenost
 • pridobila ogromno energije
 • rešila sem se skoraj  vseh ženskih »starostnih« sprememb in simptomov, le smejalne gubice sem obdržala

Branka in Nevenka, HVALA, saj to, kar dajeta in ponujata, je: POSTAJA SPROSTITVE

Vera K., 61 let

Zmanjšala sem količino zdravil

Predanost terapevtk in njuna prijaznost so zelo pozitiven dodatek izjemni metodi zdravljenja. Kot vse naravne metode, tudi ta ne deluje v trenutku, ampak se «usede« v telo in dušo in učinki se pokažejo na najbolj nepričakovan način. Vsekakor zelo pozitivna izkušnja. Najbolj pa je zame pomembno, da sem zmanjšala količino predpisanih zdravil, ki jih jemljem zadnjih deset let. 

Petra L., 61 let

Več in bolje spim, imam več volje in energije

Po terapiji sem imela več energije in volje do življenja. Več in bolje sem spala. Dan po terapiji sem čutila rahel glavobol. Prvič sem vzela tableto, potem pa sem ugotovila, da je prehoden in hitro izzveni. 

Ema R., 74 let

Občutno zmanjšanje bolečin v kolku, kolenu in hrbtenici

Obrazna refleksoterapija je bila zame zelo lepa izkušnja: z nežnimi, pa tudi z energičnimi rokami sta terapevtki vsekakor izboljšali moje počutje. Čutim, da imam več energije, pa tudi bolečine v kolku, kolenu in hrbtenici so se občutno zmanjšale. Zelo sem jima hvaležna. 

Zvonka L., 70 let

Manj sem napihnjena, manj težav imam z vetrovi, moje gubice so plitvejše

Najprej pohvala in zahvala Branki in Nevenki. Čudoviti sta! Ob vsaki refleksoterapiji sem se vama prepustila, vama zaupala, se sprostila in uživala.

Spremembe, ki se dogajajo, doživljam še nedorečeno. Ne morem trditi, ali je to posledica refleksoterapije ali zgolj le naključje. Domnevam, da bom čez čas lažje opredelila. Po navodilih sem res zaznavala vrsto bolečin, ki so v dnevu ali dveh izginile. Tudi nenavaden zobobol, zbadanje v peti, boleče lasišče so bile le prehodnega značaja (zelo zanimiva izkušnja). Splošno počutje bi v tem času označila kot zelo dobro. Seveda so izjema težave s hrbtenico, kolki, za katere bi bilo že čudežno, če bi izginili v slabih petih tednih. Opažam pa, da sem v teh tednih veliko manj napihnjena, manj težav imam z vetrovi. Dozdeva se mi, da so moje kožne gube na obrazu plitvejše. V tem času mi je nastal herpes, nato pa je bila moja ustnica na drugem delu občutljiva kot tik pred izbruhom herpesa, a se je stanje umirilo. Če bom v nadaljnjih tednih dognala, da je še kakšna sprememba v povezavi z refleksoterapijo, bom z veseljem sporočila. Vesela sem, da sem vaju spoznala, se vključila v raziskavo in izkusila refleksoterapijo.

Slavica B., 62 let

Delno odpravljeno mravljinčenje rok, več energije

Sprememb počutja na fizičnem in psihičnem nivoju nisem zaznala, oziroma se je iz dneva v dan spreminjalo. Boljše spanje in delno odpravljeno mravljinčenje rok. Refleksoterapija mi je vrnila energijo. Delo terapevtk in odnos je popolno, profesionalno. 

Lilijana G., 61 let

Izboljšan imunski sistem in cirkulacija, manj bolečin v kolenu

Sporočilo nekaj dni po končanem nizu terapij:

Vem kako je pomembno prejeti povratne informacije po refleksoterapiji, ki jo izvajate.

Moje telo resnično potrebuje nekaj dni, da "premelje in izkoristi vse", kar mu je bilo dano.

Sedaj doma vsak dan pritiskam na točko za koleno, vranico in žleze. Koleno je zjutraj manj okorelo, manj boli in tudi cirkulacija se mi je izboljšala. Nekateri pokazatelji govore tudi o izboljšanem imunskem sistemu. Kar precej stvari za zadovoljstvo. 

Tatjana Ž., 69 let

Z Obrazno refleksoterapijo odpravila fistulo, BREZ OPERACIJE

Za terapijo sem se odločila iz zdravstvenega vidika. Približno leto nazaj sem imela operacijo fistule (gnojni kanal, ki je povezan z zadajšnim črevesom), ki se mi je ponovno pojavila na istem mestu.

Že na začetku terapij se mi je telo dokaj burno odzvalo. Na fizičnem nivoju so se postopoma "čistile" zadeve po nekem zaporedju :). Najprej sem dobila hudo vaginalno vnetje, medtem sem dobila vročino, ki sicer ni bila visoka, vendar energije jemajoča. Kasneje sem čutila v pljučih bolečino, ki je bila podobna prehladu. Iz te točke se je kasneje občutilo nelagodje v žrelu (kašelj). Vmes sem ponovno dobila vaginalno vnetje (v prvo je izzvenelo brez zdravil :) ). Ko sem kašelj odpravila sem imela lažji glavobol na področju čela (sinusi). Sicer vmes med terapijami sem imela tudi veliko energije, videlo se je po tem, da nisem potrebovala veliko ur spanja. Sem pa imela intenzivne sanje. Po končani terapiji se mi je tudi tekstura kože bistveno izboljšala (prej akne in mozolji) in ne morem verjet, da v ogledalu rečem moji dvojnici, da je čudovita :). To je vsekakor veeeliiik korak zame!!!

Tudi na psihičnem in duhovnem nivoju so se vzporedno dogajale lepe in zanimive stvari :)). Med samo terapijo so se nemalokrat pojavili simboli (v obliki nekih dogodkov), ki sem jih razumela kot nekakšen vzorec iz preteklosti, ki mi je seveda bil odprt da ga raziščem :). Duhovno rast sem občutila na način, da sem več pozornosti posvečala notranjosti, kar se je odražalo tudi na zunaj (odprle so se mi nove možnosti v zaposlitvi - v smislu napredovanja, vpisala sem se v aktivnost, po kateri sem hrepenela že kar nekaj let). Med vsako terapijo nisem čutila udov ... se pravi, me je odneslo nekam na višje :))

Terapija je vsekakor učinkovita (govorim samo zgolj iz lastnih izkušenj), saj sem, kot zgleda, fistulo odpravila za vekomaj :). Pa vendar ta učinkovitost je bila zapisana že iz samega začetka, saj sta terapevtki Branka in Neva vlili tako energijo, da še sama težko opišem. Čutil se je njihov trud z namenom, da mi bo boljše oziroma z namenom, da težavo odpravim. Ta trud sta vlagali vsakomur, ki je prišel do njiju. Neizmerno sem hvaležna, da sem bila del te "ekipe" in da sem od samega začetka z njima dvema verjela v najboljše ... to je, da mi ne bo potrebno iti pod kirurški nož :))

Seveda brez občutka zaupanja v terapevtki in brez njunega srčnega truda in vložka, bi se verjetno to poglavje drugače zaključilo.

OBEMA ŽELIM VELIKO TAKO ZADOVOLJNIH LJUDI KOT SEM JAZ :)) Hvala vama iz srca! 

Silvana, 34 let

Sem sproščena, bolje spim in imam manj težav s kolenom

Za Obrazno refleksoterapijo sem se odločila zaradi težav s kolenom in problemov s spanjem. Že po prvi terapiji sem se zbudila samo dvakrat na noč, sedaj pa le 1 x  zaradi odhoda na WC. To je zame pravi blagoslov. Manj težav je tudi s kolenom. Pa še nekaj sem opazila, da se več ne sekiram za vsako malenkost in tudi nemirne noge niso več problem. Čeprav je bil zadnji del terapije zame precej boleč, sem komaj čakala naslednje terapije. Ure, ki sem jih preživela v vajinih rokah so bile zame res prava sprostitev. Hvala vama in srečno. 

Neva V., 59 let

Ne znam opisati občutka lahkosti, pomirjenosti z več energije - veselila sem se vsega OKROG SEBE

Pred terapijo sem se počutila brez volje, brez energije, depresivno, anksiozno, stalno utrujeno. Moram priznati, da sem bila na začetku malo skeptična, vendar so se že po petih terapijah začele spremembe, ki so sicer iz dneva v dan nihale. So pa bili dnevi, ko sem skoraj letela … ne znam opisati občutka lahkosti, pomirjenosti, kar naenkrat več energije in veselila sem se vsega OKROG SEBE. Pohvalila in zahvalila bi se rada obema terapevtkama za profesionalni pristop, prijaznost, kjer dobiš občutek, da si zaželen in ti želita pomagati. Imam tudi težave s kolkom, trenutno ne čutim nobenih bolečin.

Majda M., 63 let

Manj bolečin, krvni tlak se je uredil

Najlepša hvala za urice, ki sem jih preživela na vaših terapijah. Počutila sem se kot da lebdim nad mizo. Bolečine, ki se mi pojavljajo iz hrbta v noge, so se omilile in časovno skrajšale, krvni tlak je urejen. Vem, da bom v prihodnosti terapijo ponovila. Obema se zahvaljujem za lep odnos in prijaznost. 

Zvonka S., 65 let

Moje spanje je občutno boljše

Moje spanje je občutno boljše… s pomočjo zlatih rok terapevtk. 

Mojca P., 43 let​

Boljše fizično in psihično počutje

Zaradi sprostitvenega efekta refleksoterapije je moje fizično počutje boljše, posledično pa tudi psihično. Refleksoterapija deluje zelo sproščujoče, čuti se pretok energije po vsem telesu, razen ob pritisku na določene točke, kar pa je bilo boleče in povezano z mrazenjem po celem telesu. Terapevtki sta bili zelo pozorni, predani delu, njuno delo pa je bilo profesionalno, skratka: super. 

Vida, 62 let

Koža je bolj napeta, gube so manj izrazite, opažam veselje, umirjenost

Med terapijami sem se počutila dobro. Fizičnih bolečin ni bilo in tudi kronične se niso pojavile. Psihično sem bila pozitivno naravnana in z veliko mero optimizma. Upam, da se bo to stanje nadaljevalo tudi po koncu terapij. Največje presenečenje po terapijah je bilo notranje zadovoljstvo, splošno dobro počutje in sproščenost. Pozitivni učinki so vidni pri koži: bolj prekrvavljena, napeta, manj izrazite gube. Opažam tudi čiščenje sinusov, ledvic (bolj pogosto uriniranje po terapiji, zaznaven vonj), bolj urejeno prebavo, povečano energijo, umirjenost, veselje, manj težav pri premagovanju stresa. Na terapijo sem prišla brez izrazitih bolečin, le s kroničnimi težavami. Te se niso povečale ali na novo sprožile. Ohranila sem splošno solidno zdravstveno stanje. Delo terapevtk ga. Madon in ga. Kovšca je bilo vseskozi visoko profesionalno, dosledno zavzeto in predano. Prisluhnili sta vsaki želji, se posvetili razlagi postopkov in koristnosti terapije. Njun odnos do ljudi se je kazal v nešteto drobnih pozornosti: pozdrava, vode, čaja, nasmeha, vzpodbudne besede. Če dodam še prijetno urejen, estetsko dovršen interjer salona, ne morem zahtevati več. 

Neda P., 68 let

Intenzivno izkašljevanje katarja

Moje počutje po terapijah je bilo sproščeno, umirjeno, malo odsotno, pa se je kmalu stabiliziralo. Koža, ki je v začetku terapij kazala, da mi bo neka avtoimuna reakcija zopet izbruhnila, se je tekom terapij lepo umirila. Spremembe so v regresiji. Ker sem v zadnjem času dobila tudi neko virozo, ne morem oceniti, koliko so terapije vplivale na astmo, mislim pa, da so pomagale pri intenzivnem izkašljevanju katarja. Delo obeh terapevtk bi ocenila kot zelo predano – odlično. 

Anonimna

Obrazno refleksoterapijo vsakemu priporočam za podporo dobremu počutju

Izkušnja z refleksoterapijo obraza je vsekakor pozitivna. Priporočam jo vsakomur za podporo dobremu počutju. Odnos terapevtk je odličen. Vsak obisk je darilo. 

Lutman Marina​

Zgodil se je lifting z Obrazno refleksoterapijo

Glede na to, da je moje splošno počutje brez večjih problemov, sem refleksoterapijo sprejela s pozitivnim pričakovanjem. Res je, da nisem čakala nekih revolucionarnih sprememb, izboljšanj, ker posebnih bolezenskih znakov nisem imela. Pričakovala sem sprostitev, umiritev, lažje prenašanje stresa pri delu, izboljšanje videza kože, manj gubic, bolj svežo polt in, morda, gibljivejše sklepe. Sklepi so že od nekdaj moja šibka točka in jim moram nameniti večjo pozornost. Prvo seanso sem imela 20.07.2015. Terapevtki Branki sem rekla, naj izvaja vse pritiske s polno močjo. Želela sem občutiti odziv telesa že takoj, ne da bi hranila »moči«. Vse je bilo v redu, le bolečina je ostala na točki za ušesi in lasišču kar dva dni skupaj. Mislila sem celo, da ne bo možno normalno izvajati naslednje seanse čez tri dni. No, pa se je zadeva normalizirala. Po naslednjih seansah se je stanje uravnavalo, tako da po peti, šesti, sploh več nisem čutila nobene bolečine. Vmes sem celo zaspala, pa ne enkrat. Sprostitev je bila popolna in odrešujoča. V času terapije je moje telo počivalo, utrip se je upočasnil, polnila sem se z energijo. Po šestih, sedmih seansah so se začeli kazati znaki spremembe počutja:

 • Bila sem manj utrujena, kljub temu, da je bil čas poletnega vročinskega vala.
 • Zmanjšal se mi je občutek volčje lakote, ki me je spremljal od dopolnitve petdesetih let dalje. Sedaj naenkrat lažje kontroliram svoj apetit.
 • Poteze obraza so se pomladile, moja koža ima lepši ten, predel pod očmi je manj izrazit, manjši podočnjaki, ki sem jih imela že od nekdaj. Zgodil se je lifting.
 • Izboljšal se je moj občutek v sklepih. Zdi se mi, da telo ni več tako težko. Povrnil se je občutek lahkosti v gibanju. Brez napora se gibam vzravnano, odprto v ramenih, z napetimi trebušnimi mišicami. Prej so bili dnevi, ko sem imela problem hoditi vzravnano … kot bi me nekaj potiskalo navzdol. Čutim, da je telo uravnoteženo in stabilno.

Psevdonim Neta, NG

Zmanjšal sem dozo tablet

Nisem prav dosti verjel v refleksoterapijo, saj imam že svoja leta in degenerativne spremembe na hrbtenici in v ramenu. Z bolečinami v kolenih in v hrbtenici sem se že navadil živet, tako da sem vzel po štiri protibolečinske tablete dnevno. Včasih sem potem posledice čutil v želodcu. Potem sem si pa vseeno rekel, da bom preizkusil. Ga. Nevenka je delala na mojem obrazu in tudi na stopalih. Težko verjamem, ampak po desetih obiskih sem zmanjšal dozo tablet proti bolečinam. Sedaj občasno vzamem eno tableto. Kolena me skoraj ne bolijo več, v hrbtu pa je bolečina bistveno manjša. Ja, se spet vrne po kakih štirinajstih dneh, a je blažja. Sedaj si privoščim obisk 1-2 krat na mesec, najbrž bi bilo še dosti bolje, če bi prihajal bolj pogosto.

Tone F., 86 let

Po desetih Obraznih refleksoterapijah jemljem samo dobro četrtino doze tablet

Star sem 90 let in dva krat sem že imel probleme z išiasom. Še vedno sem aktiven in vsak dan veliko hodim. Imam že več kot 40 let težave s povišani krvnim pritiskom. Urejujem ga s tabletami. Motilo me je, da sem se ponoči skoraj vsako noč zbujal zaradi pekoče bolečine, ki je sevala po nartu stopala v palec. Včasih samo na eni nogi, včasih na obeh. Zadnje čase se je ta bolečina pojavljala tudi že čez dan, posebno, ko sem sedel. Po desetih Obraznih refleksoterapijah sem moral znižati predpisano dozo zdravil, ki sem jo jemal že toliko let na dobro četrtinko doze. Sprva sem se prestrašil, ker je moj krvni pritisk po treh terapijah še bolj poskočil, tako da sem šel celo k zdravniku, ki mi je predlagal povišanje doze zdravila. To sem sicer naredil, a le za kakšen teden, ker se je potem po nadaljnjih obraznih refleksoterapijah, pritisk občutno znižal. Po vsaki terapiji se počutim kot da bi mi kdo odvzel 30 let. V nadaljevanju sem imel tudi Praxis vertebralis 2 ali 3 krat. Bistveno razliko čutim sedaj ponoči. Pekoča bolečina me takoj po terapijah ponoči sploh ni več prebujala, tudi čez dan me ni zmotila. No, sedaj sem eno noč spet malo čutil, ampak sploh ne tako intenzivno in toliko časa. Bom sigurno še ponovil. Čutim, da mi pomaga. Ja, še to. Spim zelo globoko celo noč in manj ponoči vstajam zaradi odvajanja. 

Jakob Pirš, MB

Brez težav ob vstopu v menopavzo

Preizkusila sem že kar nekaj različnih naravnih terapij. Če jih primerjam med seboj, lahko rečem, da mi je Obrazna refleksoterapija danske refleksoterapevtke zelo všeč, ker med njo uspem tudi meditirat. V začetku sem bila malo skeptična, saj  imam zelo občutljivo glavo že pri frizerju. Te zadržke sem premagala in uživala v srčnosti in predanosti terapevtk. Rešila sem nelagodje v svojih kolenih, pravzaprav že bolečino ob počepanju in tekanju. Mislim, da sem bila na obisku vsaj 20 krat. Res sem vesela, da nimam nobenih težav pri vstopu v meno. Izgubila sem menstruacijo pri 52. in to je to. Ne poznam nočnega potenja ali kakršnihkoli sindromov, ki jih ženske opisujejo ob vstopu v menopavzo. Tretja pomembna stvar je zagotovo boljše zadrževanje vode, zlasti med športnimi aktivnostmi. Super sem zadovoljna. 

Metja M., Kamnica

Učinkovita pomoč pri vnetju nožnice z Obrazno refleksoterapijo

Ko sem začela prejemat Obrazno refleksoterapijo je bilo to v času mojega oslabljenega imunskega sistema. Velikokrat sem imela vnetja nožnice, ki so se kljub terapiji z vaginalnimi tabletami Canesten, vrstila druga za drugim. Pred kratkim sem imela vnetje mehurja, ki sem ga morala reševat z antibiotiki. Poleg teh težav me je srbela koža po celem telesu in lasišču. Po 7 terapijah se je vnetje nožnice umirilo. Srbenje kože se je omililo. Opazila sem boljšo kvaliteto spanja. Skupno sem prejela 10 terapij. Od takrat je minilo pol leta in z vnetji nimam več težav. Ozavestila sem, da moram z gibanjem in zdravo prehrano sama skrbeti za odpornost telesa. Zahvaljujem se vama za dragocene urice. 

Tina, 45 let, Šempeter

Notranji krvaveči hemoroidi in prebava se je popolnoma uredila

Po trimesečnih težavah s prebavo in notranjimi krvavečimi hemoroidi sem se tudi jaz odločil za Obrazno refleksoterapijo, ko mi jemanje raznih krem in svečk ni prav nič pomagalo. Spremembo sem opazil že po dveh terapijah, saj nisem več krvavel in prebava se mi je umirila. S terapijo nadaljujem, saj opažam izboljšanje tudi pri globljem spanju in manjši utrujenosti. Več moči imam pri športnih aktivnostih. 

Jan, 50 let, Tolmin​

Z Obrazno refleksoterapijo je moj povišan TSH ščitnični hormon dosegel idealno vrednost

Imam 18 let. Moja koža na obrazu ima kar nekaj aken, ki pridejo in grejo, so večje in manjše, ki me motijo. Menstruacije so neredne. No, včasih imam težave s koncentracijo. Sem športnica in mislim, da doma zdravo živimo in jemo. V letu 2014 so mi na šolskem pregledu odkrili povišan nivo hormona TSH. Priznam, da sem bila presenečena. Hitro sem poiskala povsem naravno pomoč. Za uravnavanje ščitničnih hormonov, sem prejela sem deset Obraznih refleksoterapij. Po treh mesecih sem šla poonovno na pregled. Zelo sem bila vesela, ker mi je zdravnik povedal, da so moji hormoni čisto OK. Pravzaprav je bil nad rezultatom začuden. Povedal je, da se kaj takega ne zgodi tako običajno prej nasprotno.

Ob prvem pregledu je bila vrednost mojega TSH 5,87 mE/L, po terapijah pa idealnih 1,86 mE/L od običajnih 0,27-4,2 mE/L. Zelo sem vesela, da je tudi videz moje kože veliko boljši.

K.K., 18 let, Nova Gorica

Psihično in fizično se veliko bolje počutim

Gospo Branko in gospo Nevo sem spoznala na brezplačni delavnici Refleksoterapija v vsakdanjem življenju v začetku oktobra. Pritegnilo me je, kar sta povedali. Gospa Neva je predstavila možnost sodelovanja v njeni raziskavi za potrebe magistrske naloge. Takoj sem se odločila. Tudi moja hči, ki je bila z mano, me je spodbudila, da se prijavim. In sem se. Nemudoma po zaključeni delavnici. Že ob prvem obisku v njunem simpatičnem salonu, mi je bilo všeč. Prijetno sem se počutila. Pogovarjali smo se o mojih težavah. Povsem sproščeno je bilo in obe sta pretipali moj obraz. Razložili sta mi, da bosta pripravili delovni plan, ki bo usmerjen na težave, ki me mučijo. Teh je kar nekaj.

V letu 2014 sem padla s kolesom in počila mi je sklepna glavica v kolku. Pri hoji me kar boli in uporabljati moram bergle. Pred to nesrečo sem bila aktivna in živahna, še smučala sem in kolesarila vsak dan. Tega po nesreči nisem mogla več početi, še gospodinjska opravila sem težko opravljala. Bila sem čisto brez volje. Poleg vsega me muči še sladkorna bolezen, tako da moram že prejemati injekcije inzulina, imam visok krvni tlak. Pestijo me še težave z očmi, težave z ožiljem in težave s srcem.

Z refleksoterapijo obraza sem bila zelo zadovoljna. Že ob drugem obisku sem se popolnoma sprostila, ob vsakem naslednjem pa sem večji del terapije celo prespala, saj je bil tretma zelo prijeten. Moje počutje se je že po drugi terapiji začelo spreminjati. Ne vem vam povedati, kako sem bila vesela, ko nenadoma nisem več čutila bolečine v kolku. Na tretjo terapijo sem prišla brez bergel in spremstva in sama sem lahko sedla na kavč v salonu in se preobula. Težko je opisati, ampak začutila sem spremembe znotraj sebe. Več volje imam spet za delo in aktivnosti, na splošno sem boljše volje. Po osmi terapiji sem opazila, da imam znižano vrednost sladkorja v krvi, saj meritve opravljam vsak dan. Tudi krvni pritisk se mi je znižal. Spremembe na bolje so opazili tudi moji otroci. Zdi se mi, da je obisk pri Branki in Nevi res prava sprostitev, ki opazno koristi mojemu počutju. Ko je bilo raziskave konec, sem se odločila za nadaljevanje obiskov. Dobro počutje kar vztraja in upam, da bo še boljše. Hvala vama.

Nemec Meri, 75 let, Šempeter

Spim veliko bolje

V začetku sem bila zelo skeptična, vendar sem tekom terapij spremenila mnenje. Branka je prijetna in očitno dobro usposobljena, zna lepo komunicirati in odločno pritisniti na refleksne točke, če je treba. Terapija je zelo sproščujoča, nisem pa čisto prepričana, da so bile moje izkušnje po njej (glavobol in enkrat omotica) res posledica pritiskanja na refleksne točke na mojem obrazu. Vsekakor pa se mi je zelo izboljšal spanec - za to sem sigurna, da je rezultat terapij. Predvsem zaradi tega s terapijami nadaljujem.

Vida, 70 let

Uravnovešeni hormoni po sklopu Obraznih terapij Sorensensistem™

Preden sem začela hodit na Obrazne refleksoterapije sem se počutila dokaj utrujeno, tudi spala nisem prav dobro. Imela sem bolečine v želodcu. Že po prvi terapiji sem se počutila bolje. Bolečina v želodcu je zelo hitro popustila. Obraz se mi je začel spreminjat, delovala sem mlajša. Moja energija je bila bolj umirjena in sproščena. Po sklopu desetih terapij se je moje počutje in zdravje sigurno izboljšalo. Vse te pozitivne reakcije še kar trajajo. smiley

Rezultati testa hormonov po končanem sklopu terapij so odlični. Prej sem imela 11 od 15 hormonov v možnem neravnovesju, od tega dva hormona že v neravnovesju. Sedaj je le še en hormon v možnem neravnovesju, VSI OSTALI HORMONI SO SE URAVNOVESILI!

Mojca, Nova Gorica, 38 let

Refleksoterapija stopal

Z vzpostavitvijo hormonalnega stanja do zanositve!

Hormoni ponovno v ravnovesju! Zaradi nerednih menstruacij in težav z zanositvijo sem se odločila da obiščem Postajo sprostitve. Prvič sta me toplo sprejeli Branka in Neva ter se popolnoma posvetili mojim težavam. Skupaj smo se odločili da poskusim kombinacijo Obrazne refleksoterapije in Refleksoterapije stopal. Odhajala sem s pozitivnimi občutki in upanjem da se bo vse uredilo.

Pričela sem s terapijami, naprej sem hodila 2x tedensko, kasneje pa 1x tedensko. Počasi se je hormonsko ravnovesje uredilo, saj so bile menstruacije vedno bolj pogoste in redne. Branka me je vedno pričakala s širokim, toplim nasmehom in različnimi nasveti kako premagati slabo voljo in verjeti v življenje. In res po dobrem letu terapij sem zagledala težko pričakovani plus na testu nosečnosti. Bila sem v 6. tednu nosečnosti.

S terapijami sem nadaljevala tudi v nosečnosti. Pomagale so mi da sem se počutila umirjeno in pripravljeno na novo vlogo.

Sedaj sem najsrečnejša mamica in hvaležna, da sem spoznala dve tako čudoviti osebi, ki s srčnostjo, umirjenostjo in pozitivno energijo opravljata svoje delo.

En velik hvala iz srca!

N.P.

Olajšanje v hrbtenici z metodo Praxis Vertebralis

Po nevrološki refleksoterapiji stopal Praxis Vertebralis sem začutil olajšanje v hrbtenici. Zdelo se mi je neverjetno, saj se moje hrbtenice sploh niste dotaknili. Skoraj kot čarovnija, ... no, med tretmajem me je kar precej bolelo, a sem potrpel, ker ste me na bolečino prej opozorili. Nisem se prestrašil, a bolečina je ostra, zbadajoča, res pa je, da ni trajalo neskončno dolgo, vsega skupaj nekaj minutk. Preostanek terapije sem užival v super masaži stopal, ne vem, če sem že kdaj doživel kaj podobnega. Zanima me, koliko časa ne bom imel težav in se bom počutil tako sproščenega ... Popolnoma mi je razumljivo, da moram za trajnejše rezultate še priti. Kmalu se bomo spet videli. Hvala in veliko uspehov. Jože, 76 let

Po drugi terapiji je bolečina v področju kolena izginila

Pred 1 tednom sem si poškodoval koleno, tako da nisem mogel stopiti na tla. Na slikanju na urgenci niso ugotovili, da bi bilo karkoli narobe s kolenom. Po enem tednu počitka se stanje ni spremenilo. Nato sem slišal za Nevo in se odločil za terapijo. Že po prvi terapiji pri Nevi je bilo občutno izboljšanje bolečinskega stanja. Po drugi terapiji je bolečina v področju kolena izginila in shodil sem brez pomoči bergel. Neva ima resnično čudežne roke in velikansko srce. Milivoj Požlep, Ljubljana

Nobenih bolečin več v prsnem delu hrbtenice

Celo življenje sem imela bolečine v hrbtenici. K Nevi sem odšla, zaradi konstantne bolečine v hrbtenici v prsnem delu, ki je trajala 4 mesece, saj mi tudi tablete Zaldiar, ki sem jih jemala, niso olajšale bolečin. Po eni terapiji pri Nevi nimam več nobenih bolečin v prsnem delu hrbtenice. Bila sem zelo pozitivno presenečena. Vsakomur bi bolj priporočala to terapijo kot pa jemanje močnih tablet. Janja Žagar, Portorož

Refleksna masaža stopal je specialna metoda

Drage moje,

včeraj sem se imela pri vaju veličastno. Sprostila sem se ... globoko, ... čutila sem se popolnoma sprejeto, zaznala sem vibracije ljubezni, dobre energije ... neskončno svobodo. Joj, kašno muziko imata, čisti objem ljubezni! Med tretmajem me ni bolelo nič ... kopala sem se v soju zlate svetlobe. Ko sem odhaja domov, se mi je zdelo, da letim ... kot bi me Božje roke nosile v smeri, kamor sem si vedno želela. Nenadoma nisem več videla nobene prepreke na poti. Ponoči sem spala globoko in spokojno. Zbudila sem se spočita po dobrih petih urah spanja, polna načrtov in energije. Z veseljem bom spet prišla ... čutim, da z refleksoterapijo na stopalih pri pravih terapevtih lahko odprem povsem nova poglavja svojega življenja. Hvala! Hvala! Hvala! Karolina Š.

Metamorfna tehnika

Metamorfna tehnika mi je pomagala, da sem dojela, kaj bi v življenju rada počela

Po prvih dveh tretmajih je sledila utrujenost in glavobol, ki sem ga povezala s padcem iz otroštva in pretresom možganov. Po tretjem tretmaju sem se počutila odlično, ustvarjalno. Dojela sem, kaj bi v življenju rada počela in si želela vztrajnosti, da bom to tudi dosegla. Po četrtem obisku sem še vedno čutila rahlo utrujenost, po petem obisku se mi normalno soljena hrana ni zdela slana, po šestem, sem opazila, da sem bila bolj direktna, jasna v komunikaciji z drugimi ljudmi, po sedmem obisku so se mi vnele dlesni in boleti me je začel zob. Ščetkanje dlesni z mešanico sode in soli, mi je pomagalo, da so se dlesni umirile. Po osmem obisku se je pojavila bolečina v zapestju leve roke, kjer sem imela v osnovni šoli poškodbo. Deveti in deseti obisk sta zaznamovala občasna utrujenost in bolečina v zadnjem delu glave, ki me je bolj ali manj spremljala skozi vse terapije. Nadja, 45 let

Tibetanska refleksoterapija vratu in glave

Nad bolečine s Tibetansko refleksno terapijo vratu in glave

Zaradi močne bolečine, ki sem jo imela pod predelom leve pazduhe, sem se odločila za tretma Tibetanske refleksne terapije vratu in glave. Med terapijo sem čutila ugodje v mišicah ramen in vratu, po terapiji pa me je presenetila sproščenost mišic celega telesa. Prej močna bolečina je bila po terapiji komaj še zaznavna. Presenečena sem bila, zadovoljna pa sploh. Hvala. Valantič Silvana, Grgar

Japonski cosmo lifting obraza

Japonski cosmo lifting kot nalašč za mojo tanko in občutljivo kožo

Vsak teden se veselim refleksološkega tretmaja. To je urica, ko si z mojo poslovno partnerko in dobro prijateljico, poveva, kar nama leži na najinih dušicah ali pa vsaka po svoje uživava. Branka v preizkušanju novih dotikov in mojih odzivih nanje, jaz v opazovanju svojih občutkov in brezpogojnemu predajanju njenim rokam. Včasih povem na glas, da je Branko v moje življenje sam Bog poslal. Harmonija med nama je odlična, energije se dopolnjujejo. Hvaležna sem! Moj obraz kar kliče po svežini.

Domače maskice sem vedno oboževala na svoji koži, stimulacija mišic obraza pa me spravi kar na obrate. Čutim, kako se dvigne temperatura na tistem delu obraza, ki ga Branka obdeluje. Všeč mi je, da budno opazuje mojo tanko, občutljivo kožo in ravna z njo kot s pergament papirjem. Čutim, kako se mi mišice v celotnem telesu počasi sproščajo … kot da bi sedla na beli oblak in potovala z njim po nebu. Včasih bi zelo rada sledila vsakemu njenemu gibu, da bi prav za vsak njen gib vedela, kakšne občutke prebuja v meni, a mi ne uspe … Približno tako je, kot bi začela pripovedovati neko zgodbo, potem bi se jezik počasi začel zapletati, povedi bi ostale nedokončane, končno bi vse usahnilo … ostalo bi le dihanje, predajanje in uživanje … Tvoji gibi, Branka so nežni, tudi čvrsti in natančni.

Po tretmaju Japonskega cosmo liftinga obraz deluje pomlajeno, koža je prekrvavljena, rožnato - rdečkasta, polt je sijoča. Ko se pogledam v ogledalo, si rečem: »Ej, uauu, to pa je super!« Komaj že čakam, da bo dovolj časa in bom lahko prejemala po tri terapije tedensko … Možu je tudi všeč sprememba, prijateljice bi kar prišle na tretma, a je Maribor predaleč. Neva, 53 let

Edinstveno razvajanje z Japonskim cosmo liftingom

"Joj, saj ta Japonski cosmo lifting sem čutila kot poljub angelskih kril! Res lepo in sproščeno razvajanje!" Zelo sem vesela, da je Japonski cosmo lifting na voljo tudi v Kromberku pri Novi Gorici! N.V.

Japonski cosmo lifting je res super

Učinek je viden na obrazu - čvrste ličnice, manj gubic,... Nisem pa pričakovala take spremembe v splošnem počutju (seveda na boljše) in več pozitivne energije. Preprosto COOL.​ Alenka, 45 let

Čudež sprostitve na obrazu in stopalih

Sprostitev z Obrazno refleksoterapijo v zgolj nekaj minutkah

Tretma Obrazne refleksoterapije je zame popolna sprostitev v zgolj nekaj minutkah. Najprej začutim val toplote okoli sebe, potem uzrem belo svetlobo… včasih me oblijejo barve celega mavričnega spektra, drugič se kopljem v indigo modri in vijoličasti, potem se nenadoma lesketa okoli mene zlata svetloba. Velikokrat se opazujem, kako ležim na mizi. Telesa ne čutim, tudi toka misli ne. Začutim močno povezanost s svojo izvorno energijo. Doživela sem že tudi čiščenja svojih čustev, od solz žalosti, do solz sreče in radosti. Veliko mi pomeni, da se počutim brezskrbno. Vedno sem čutila težo odgovornosti. Vso mladost, pravzaprav vse življenje, sem se obilno zalagala z vrečami skrbi. Oh, kako super občutek je, ko žaklje odložiš! Hvala ti, Branka! Julija, Podčetrtek

Izjemna izkušnja sprostitve z Obrazno refleksoterapijo

Joj, kaj ste naredile z mano… take izkušnje pa v življenju še nisem imel! To je čisto noro, ej! Bil sem nekje daleč v sanjah in dvignil sem se v spirali… ja, kar sanjal sem v spirali. Igor, NG

Popolna sprostitev z Obrazno refleksoterapijo

"Povem vama, da ta vaša terapija deluje res na več nivojih". Vse življenje se ukvarjam z duhovnostjo in zdravim načinom življenja. Imela sem občutek, da sem šla ven iz telesa, nekam izvenzemeljsko. In popolnoma budna sem bila - nisem spala. Izjemno zanimivo se mi zdi. Sem z obale in še bom prišla. Hvala! M.V. Koper

... še cel dan sem se počutila lahkotno kot ptica...

Pri vas mi je bilo super, sicer na masaži sem bila v življenju samo 1x pred vašo. Na začetku sem se počutila kar malo trdno in napeto. Ko pa sem začutila vašo preprostost in dostopnost sem se sprostila. Nisem mogla verjet, da je tako hitro minil čas in da sem celo malo zaspala. Potem sem še cel dan počutila lahkotno kot ptica... moje izkušnje sem posredovala tudi prijateljem. Tanja iz Brd

Duhovna izkušnja pri sprostitvi z Obrazno refleksoterapijo

Za darilo sem dobila bon sprostitve na Postaji sprostitve. Ko sem prišla nisem vedela kaj lahko pričakujem in kaj ponujajo. Po prijetnem pogovoru z Branko sem izbrala refleksno masažo obraza. Med masažo je bila sprostitev božanska, nekajkrat me je odpeljalo v neznano... Prav tako sem med masažo začutila, kot da bi mi nekdo položil roko na koleni ter na hrbet med lopatici, čeprav sem ležala na hrbtu. Izkušnja je bila zares pozitivna in prijetna, tako da se zagotovo vrnem.
V. iz Portoroža, 43 let

Tretma z ušesnimi tulci

Pomoč pri izenačevanju pritiska v glavi

Ga. Zvonka je prejela deset tretmajev Obrazne refleksoterapije v septembru. V januarju nas je obiskala v salonu. Bila je vidno dobre volje. Rekla je, da nam je prišla povedat, kako nespremenjeno odlično je njeno počutje ves čas po zaključku terapij. Bolečin v hrbtu, ki sevajo v noge, sploh več ne čuti in polna je veselja in energije. Zadovoljna je, ker ji je terapija z ušesnimi tulci pomagala. Čudnega pritiska v glavi sploh ne čuti več. Pravi, da bo na terapije zagotovo še prišla. Zvonka, NG

Zdelo se mi je, da bolje slišim

Z ušesi nimam težav, tudi glavobolov nimam, a nekje med Obraznimi terapijami, ki sem jih oboževala, sem si zaželela še Terapije z ušesnimi tulci. Iz radovednosti, pač. Bilo mi je zelo všeč. Malo sem se bala, kako bo, ker me ogenj navdaja s strahom, ampak sem se takoj umirila. Lepo ste me zaščitili s folijo. Ko ste mi goreči tulec vstavili v uho, sem kmalu začutila prijetno toploto. Slišala sem rahlo prasketanje. Zdelo se mi je prav fino. Po koncu terapije z ušesnimi tulci se mi je zazdelo, da so moja ušesa bolj odprta, da morda celo bolje slišim. Najbrž bom od časa do časa to ušesno terapijo ponovila, saj mi lahko koristi, škoduje ne. Hvala za prijetno izkušnjo in vašo predano skrb! D.P., Vipava

O nas

Migren sem se rešila z Obrazno refleksoterapijo Sorensensistem™

V zadnjih 10 letih so moje migrene dosegle že hujši stadij. Nisem se zavedala dejstva, da sem neprenehoma v stresu, vendar mi je postalo jasno, da bom morala nujno nekaj ukrenit, če želim stanje izboljšat. Pritegnila me je predstavitev Obrazne refleksoterapije Sorensensistem™. Začutila sem, da bi to lahko pomenilo potencialno rešitev za moje težave. Na izobraževanju sem spoznala Nevo, sedaj prijateljico in sodelavko. Takoj sva se dobro ujeli in si z navdušenjem začeli izmenjevat terapije. Postopoma, z vmesnimi nihanji sem se migren rešila. Zaradi tega sem presrečna. Nevi sem izredno hvaležna za njeno srčnost, predanost, neizčrpen vir védenja, idej … Neva iz srca HVALA! Branka, 47 let, Nova Gorica​

ALI STE VEDELI?

Oglasil bi se
040 83 40 30
068 60 83 66

NE SPREGLEJTE

 

Učvrstijo se obrazne mišice, gubice se omilijo, koža...

 

NOVOST: DARILNI BON V E-OBLIKI. Hitro in enostavno...