Oglasil bi se
040 83 40 30
068 60 83 66

Ali ste vedeli

Spodbujala sem Nino, naj predvsem 100 % opusti pričakovanja glede zanositve, se osredotoči nase, na to, da jača svoje telo… Pa, da začnemo od začetka.

K meni je zaradi težav z neplodnostjo prišla mlada gospa, ki jo bom poimenovala Nina. Bila je v zgodnjih tridesetih letih, za seboj pa je imela dve umetni oploditvi, ki nista uspeli. Želela si je poskusiti zanositi na naraven način, saj je veliko dala na zdravo prehrano, gibanje, sproščanje in še kaj, kar bi ji pri tem pomagalo.

Nini je zaradi preobilice stresa izostala menstruacija. Prvi cilj je bil, da se menstruacija povrne, zato sem sestavila kombinacijo Obrazne refleksoterapije in Refleksoterapije stopal, tretmaja, ki sta bila zanjo najbolj primerna.

Na začetku je hodila na terapije dvakrat tedensko, da so rodilni organi dobili več energije, več kisika, bolj so bili prekrvavljeni saj so s tem dobili več hranil ter so posledično postali močnejši.

Po desetih tretmajih se ji je menstruacija povrnila, a je bila šibka. Sčasoma se je njeno telo vedno bolj vračalo v harmonijo. Tudi reakcija med refleksoterapijo stopal, ko so se stopala začela intenzivno potiti zaradi hormonskega neravnovesja, je sčasoma izzvenela, hormonsko stanje pa se je uravnovesilo.

Spodbujala sem jo, naj se osredotoči nase, na to, da jača svoje telo in predvsem opusti pričakovanja, ki si jih je ustvarila. Naj popolnoma sprosti svojo nujno željo po materinstvu. Naj sprosti svoj strah in raje izbere pogum in zaupanje v življenje. Narave ne moremo izsiljevati in glavne stvari v življenju se zgodijo, ko smo najbolj sproščeni in o njih ne razmišljamo - to so glavni pogoji manifestacije.

Nina je napredovala, upoštevala vse nasvete, čeprav ji je bilo marsikdaj kljub vsemu težko in… zanosila smiley.

Na terapije je hodila še celo nosečnost, saj je bila tako psihično bolj pomirjena. Rodila je fantka in tako vstopila v svoje tako zaželeno materinstvo.

Njeno mnenje je  opisano v rubriki Mnenja z naslovom Z vzpostavitvijo hormonalnega stanja do zanositve! Prvo mnenje pod Refleksoterapijo stopal. Pospisana je N.P.

Iz moje prakse

Branka

Janova težava karpalnega kanala je bila rešena z enourno Masažo s TOK SEN-om brez operacije. Pa, da začnemo od začetka.

Na Obrazno refleksoterapijo je enkrat tedensko zaradi stresa in občutka utesnjenosti hodil gospod, ki ga bom poimenovala Jan. Nekega dne mi je ob prihodu pokazal, kako ima otečenih vseh 10 prstov na rokah. Prsti so bili tako otečeni, da ga je motilo, ko jih je želel pokrčiti.

Ko sem ga vprašala, kaj se mu je zgodilo, je povedal, da so mu prsti tako močno otekli, potem, ko je »delal drva« in da se večkrat zgodi, da ima vsaj malo otečene prste. Ob tem se je spomnil, da mu je zdravnik že pred dvema letoma svetoval, naj si gre operirat karpalni kanal. On pa je kolebal in je z operacijo odlašal.

Želela sem si, da mu pri njegovi težavi pomagam, zato sem mu predlagala, da namesto običajnega tretmaja naredim Masažo s TOK SEN-om na obeh podlakteh in dlaneh. Spomnim se, da so bila tkiva podlakti zelo napeta, zategnjena. Lotila sem se postopnega sproščanja tkiv s kombinacijo masaže in potolkavanja z lesenim kladivom na leseno dleto, ki ustvarja vibracije in s tem sprošča tkiva v globino. Sproti sem čutila, kako se tkiva mehčajo, Jan pa je že sproti čutil, kako mu napetost v tkvih podlakti in napetost v prstih popušča.

Pri naslednjem obisku mi je Jan z veseljem povedal, da je napetost v podlakteh in prstih popolnoma popustila. Njegova težava karpalnega kanala je bila rešena z enourno Masažo s TOK SEN-om brez operacije.

Iz moje prakse

Branka

Z masažo nogic lahko čisto očaramo našega otročka. Ko jo bo okusil, vam bo nogice pogosto ponudil kar sam. Ni potrebno, da smo maserji ali refleksoterapevti, preprosto gladenje nogic od pet proti prstom bo že učinkovalo. Verjemite, tale obred je čudovit pred spanjem. Zakaj?

- dotik otroka umiri, vaju pa tesno poveže
- sprosti se napetost, ki se je nabirala čez dan
- otrok bo svoje boljše počutje izražal v bolj harmoničnih odnosih z bližnjimi
- telo se harmonizira, čustveno se otrok umiri
- tisti, ki ponoči škripajo z zobmi, bodo prenehali...

Kar pogumno, danes so nogice še pod odejo, jutri bodo že molele izpod nje in čakale vaše ljubeče gladenje :)

Pomaga, če si po jutranjem in večernem ščetkanju zob natrete dlesni s prahom, ki ga sestavlja 1/3 soli in 2/3 sode bikarbone. Pustite eno minuto, nato izpljunete. Pomaga tudi, ko vam parodontoza ogroža dlesni in zobe. Vredno je rešiti, kar se rešiti da. Preizkusili sva sami in veliko ljudi s temi težavami. Zelo učinkovito. Soda ubija mikroorganizme in pomaga nevtralizirati kisline, ki jih izločajo, sol blaži vnetja in morebitno otekanje. Priporočilo: sodo bikarbono je bolje kupiti v lekarni, sol pa je super piranska brez dodatkov proti strjevanju. (NM)

Imate zamašen nos? Nos in sinuse si lahko izpirate s slano vodo. Preprečili boste vstopanje alergenov in povzročiteljev okužbe v pljuča.
Pri nas vam lahko učinkovito pomagamo z refleksoterapijo. (NM)

ALI STE VEDELI?

Oglasil bi se
040 83 40 30
068 60 83 66

NE SPREGLEJTE

 

Učvrstijo se obrazne mišice, gubice se omilijo, koža...

 

NOVOST: DARILNI BON V E-OBLIKI. Hitro in enostavno...