Oglasil bi se
040 83 40 30
068 60 83 66

O nas

 

Izvajamo starodavne, naravne, človeku prijazne metode za boljše zdravje, boljše počutje in višjo kvaliteto življenja.

 

 

Naše poslanstvo je nudenje strokovne in srčne podpore človeku v vseh starostnih obdobjih, da se bo zmogel sprostiti v vseh nepričakovanih, stresnih dogodkih in bo kos izzivom življenja.

 

Vizija delovanja je v nudenju programov sprostitve za posameznike in skupine, ki bodo človeku omogočali pasivne in aktivne oblike sprostitve, povezane s športom, druženjem, turizmom, zdravjem in naravo, z namenom izboljšanja počutja.

 

Verjamemo, da lahko le človek, ki je sproščen in v skladu s samim seboj, užije polnost življenja. Spoštujemo ljudi in si prizadevamo za pravične in odgovorne odnose v dajanju in prejemanju.

 

EKIPO SESTAVLJAVA

Branka Kovšca

Sem nosilka dejavnosti, diplomirana ekonomistka, certificirana refleksoterapevtka, aktivna na finančnem in tehničnem področju, estetska duša in srčna mama, ki sem se vse življenje ukvarjala z iskanjem zdravega, čim bolj naravnega prehranjevanja in naravnimi oblikami pomoči po izročilih naših prednikov, zase in svojo družino. Izpopolnjujem se na področju naravnih metod za pomoč zdravju in duhovnih znanj.

Nevenka Madon (Neva)

Sem čuteče uho, vaša lučka, asistentka in terapevtka. Pomagam vam ponovno osmisliti in organizirati življenje ter razbremeniti notranjo napetost, ki vam preprečuje dobro počutje, efektivno delo in radostno življenje. Zaključila sem magistrski študij socialne gerontologije, bogate izkušnje pri delu z ljudmi sem si nabrala kot diplomirana ekonomistka. V zakladnici narave, literaturi in babičinih izročilih sem vse življenje iskala odgovore za premagovanje lastnih težav z zdravjem, razumevanje univerzalnih zakonov življenja, čustvenih izzivov ter reševanje stisk bližnjih in prijateljev. Sem certificirana refleksoterapevtka in certificirana vaditeljica Joge smeha. Izpopolnjujem se na področju naravnih metod za pomoč zdravju, duhovnih in poslovnih znanj.

 

MEDIJI O NAJU

Nekaj utrinkov: 
Mnenja strank:

ALI STE VEDELI?

Oglasil bi se
040 83 40 30
068 60 83 66

NE SPREGLEJTE

 

Učvrstijo se obrazne mišice, gubice se omilijo, koža...

 

NOVOST: DARILNI BON V E-OBLIKI. Hitro in enostavno...