Oglasil bi se
040 83 40 30
068 60 83 66

Access Bars® tretma

 

ACCESS BARS® tretma dobesedno SPREMINJA ŽIVLJENJA

 

BRIŠE OMEJITVE

Kaj je Access Bars® tretma?

 • To je 32 točk na glavi, ki, če se jih dotaknemo, lahkotno in brez napora sprostijo vse, kar vam ne dopušča, da bi prejemali, zaživeli sebe in svojo lahkotnost ter delovali v skladu s tem, kar v resnici smo - neskončna in neomejena bitja.

 

 • Je izredno negovalen in sproščujoč proces, ki odpravlja omejitve na vseh področjih življenja in telesa, ki ste jih pripravljeni spremeniti. S temi točkami odstranjujemo, brišemo vse kar se je izkazalo, da za nas ne deluje. Omejitve, blokade, misli, ideje, prepričanja, čustva, razmišljanja, programi, stališča, sodbe, pričakovanja, projekcije, zavrnitve, krivde, zamere, obžalovanja, sram, obtoževanja, stres, VSE SE RAZTAPLJA.

 

 • Znanstveno je dokazano in prikazano v videu, da po 15 minutah seanse preidejo možgani iz beta v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije, sproščenosti, kar aktivira samozdravilne sposobnosti telesa in odpira prostor zavedanja v našem življenju, ki lahko spremeni karkoli v našem telesu in življenju.

 

 • Vsaka točka predstavlja določeno področje v vašem življenju. Obstaja točka - Bar za zdravljenje, radost, denar, telo, komunikacijo, kreativnost, seksualnost itd. 

 

 • Vsako izvajanje točk Access Bars® lahko sprosti 5-10 tisoč let omejitev na področju življenja, ki je povezano s točko, ki se je dotikamo.

 

Kaj se v resnici dogaja med seanso?

Dogaja se razelektritev in se na ta način sprostijo vse energije, ki so ujete v možganih in telesu in ustvarjajo omejitve v našem življenju, ki nam onemogočajo, da bi z enostavnostjo prejemali vse obilje. Access Bars® tretma sprošča, čisti električni naboj v možganih, ki se je ustvaril kadarkoli doslej na podlagi naših mnenj, prepričanj, sodb, čustev in občutkov.

 

Kaj lahko pričakujete po seansi?

Z Access Bars® tretmajem omogočamo, da se velike spremembe v življenju zgodijo lahkotno. Vsaka terapija je drugačna. V najslabšem primeru se boste počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo v življenju. V najboljšem pa se vaše celotno življenje lahko spremeni v nekaj večjega.

Najbolj pogosto ljudje poročajo o tem, da se pojavi občutek umirjenosti, lahkotnosti. Manj reagirajo na določene situacije ali ljudi, ki so jih vznemirjale v preteklosti. Pojavi se boljši in bolj globok spanec. Če na seanso pridete vznemirjeni, ste po seansi pomirjeni. Če vas med seanso kakšna točka posebej vznemiri, se izvaja intenzivno čiščenje dotedanjih vzorcev tistega področja.

 

CENIK

 

TRETMA

TRAJANJE CENA

Access Bars®

60 minut 48 EUR
Access Bars® 75 minut 57 EUR
Access Bars® 90 minut 63 EUR
Access Bars® Otroški tretma 30 minut 27 EUR

 

Pokličite na GSM 040 83 40 30 ali 068 60 83 66! Za ustrezen termin se dogovorimo po telefonu, prav tako za naročilo in termin prevzema Darilnega bona.

 

Koliko časa Access Bars® tretma učinkuje?

Ko se Barsi enkrat zaženejo in karkoli sprostijo, se sprosti za vedno. Vsakič naslednjič je sprememba samo še bolj dinamična in se nadaljuje od tam, kje si prejšnjič ostal. Učinki tretmaja so lahko vidni takoj, največkrat pa v 3 do 4 tednih po njem. Izkušnje nam kažejo, da so med drugim, že takoj med ali po seansi izginile različne vrste bolečin po celem telesu. 

Kaj, če bi se odprli za sprejemanje in bi v vaše življenje sprejeli užitek?

Morda se točke lahko zdijo podobne akupunkturnim, ampak imajo kot del Barsov popolnoma drugačno funkcijo.

Pri nobeni drugi metodi se ne pojavljajo enake spremembe, kot jih regeneriramo z Barsi. Omejitve, ki so izbrisane, se ne vrnejo več. Kot bi brisali disk na računalniku. Manj je računalnik obremenjen, lažje in hitreje deluje. Z Barsi brišemo programe, ki za nas ne delujejo in lahko potem na novo, zavestno sprejemamo prepričanja, ki so v skladu z nami, da nam prinašajo užitek in oblije vsega.

Access Bars® je tretma, ki nam da možnost, da spremenimo v svojem življenju vse, kar za nas ne deluje.

 

Kaj so Access Bars® točke?

Vabljeni, da si pogledate VIDEOPOSNETEK, da pobližje spoznate Access Bars® orodje. Podnapise v slovenščini izberete v Nastavitvah, Podnapisi, Slovenščina.

 

Kako nam lahko tretma Access Bars® spremeni življenje?

Barsi so dopuščanje. Dopuščanje, da svoj svet napolnimo s srečo. So vprašanja, na katera ne rabimo odgovarjat, ker odgovori iz dneva v dan pridejo sami, ko si začnemo znova in znova postavljat prava vprašanja.

»Kaj je še mogoče in kako je lahko še boljše kot to?«

Access Bars® je tretma, ki nam da moč, da spet verjamemo vase in pogumno vstopimo v nov dan. Barsi so vzrok, da si človek pri vseh izzivih namesto: "Bojim se!", kar nankrat reče: "Zmorem!". In težav kar naenkrat ne vidimo več kot težav, ampak so samo izzivi, ki so prisotni na poti do naših ciljev. Z Barsi lahko v življenju dosežemo mnogo več, kot smo si kadarkoli lahko predstavljali. Hvaležni smo, ker lahko kot regratova lučka širimo zavedanje, da imamo v vsakem trenutku izbiro. 

 

Ste pripravljeni raziskovati neomejene možnosti? Kaj, če bi vaše življenje postalo lahkotno, ekspanzivno in radostno?

 

Access Bars® so pomagali tisočem ljudem po celem svetu spremeniti mnogo vidikov, povezanih z njihovimi telesi in življenji.

Kaj vse se je spremenilo in kaj so posledice, ki so jih doživeli ljudje, odkar uporabljajo Access Bars®:

 • več lahkotnosti s telesom
 • zdravje
 • konec stresa
 • zmanjšanje fizičnih bolečin
 • konec duševnim motnjam
 • konec prisilnim mislim, paničnim napadom
 • konec glavobolov
 • boljši spanec
 • konec težav s telesno težo
 • svobodo
 • več jasnosti
 • več denarja
 • več zavedanja
 • boljše odnose
 • več smeha in radosti
 • več potovanj
 • poslovne uspehe
 • partnerstvo, ki deluje
 • dobili so več sebe
 • orgazmično življenje in bivanje
 • lahkotnost bivanja v celoti

 

Access Bars® je osnovna tehnika Access Concsiousness®.

 

Kaj je Access Consciousness®?

Access Consciousness® je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da nas spodbujajo, da kreiramo življenje, ki ga želimo. Ponuja procese, ki nas korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in nam pomagajo odstraniti omejitve, ki nam preprečujejo da bi uresničevali sebe in preprosto Živeli. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Prisoten je v 175-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil tisoče življenj.

Access je način, s katerim lahko spremenimo karkoli v našem življenju, ko izjajamo iz dejstva, da nismo napačni. Več v VIDEOPOSNETKU. Podnapise v slovenščini izberete v Nastavitvah, Podnapisi, Slovenščina.

 

Kakšen doprinos je lahko Access Bars® tretma vašemu življenju?

Predstavljajte si, kakšno bi lahko bilo vaše življenje, če bi vsaj enkrat na teden prejeli Barse? Koliko omejitev bi lahko odpravili, če bi si dovolili izbrati prejemanje?

 

Raziskava o vplivu Access Bars® na naše možgane

V VIDEOPOSNETKU lahko pogledate izsledke raziskave, ki jo je opravil Dr. Jeffrey L. Fannin, o tem kako Access Bars terapija pomaga pri sproščanju, tako, da vpliva na znatno zmanjšanje aktivnosti v možganih. Podnapise v slovenščini izberete v Nastavitvah, Podnapisi, Slovenščina. Znanstveni dokazi, že po eni samo terapiji Barsov. Ameriški znanstvenik Dr. Jeffrey L. Fannin je presenečen nad rezultati ene same terapije! Kot sam pravi, česa takega še nisem videl!

 

Znanstvene raziskave dr. Terrie Hope, objavljene v reviji Journal of Energy Psychology: Theory, Research and Treatment novembra 2017, so pokazale znatno zmanjšanje depresije in tesnobe po 90 min Access Bars tretmaja. Študija je pokazala, da se je pri udeležencih resnost simptomov depresije zmanjšala za 82,7% (povprečno), resnost simptomov anksioznosti pa za 84,7% (povprečje). Znatno zmanjšanje simptomov prikazano v tej raziskavi kaže na to, da je Access Bars® tretma lahko učinkovit pri zdravljenju tesnobe in depresije. Celotna študija in objavljen članek.

 

Raziskovalni projekt dr. Lise Cooney in Linde Adamowski s pomočjo regulacijske termometrije, pa je prikazal velike spremembe v telesu po 75 min Access Bars tretmaja. Rezultate si lahko ogledate v VIDEOPOSNETKU.

Mnenja strank:

ALI STE VEDELI?

Oglasil bi se
040 83 40 30
068 60 83 66

NE SPREGLEJTE

 

Učvrstijo se obrazne mišice, gubice se omilijo, koža...

 

NOVOST: DARILNI BON V E-OBLIKI. Hitro in enostavno...