Oglasil bi se
040 83 40 30
068 60 83 66

Access Bars® tretma

 

SPREMINJA ŽIVLJENJA

 

BRIŠE OMEJITVE

Kaj je Access Bars® tretma?

 • To je 32 točk na glavi, ki, če se jih dotaknemo, lahkotno in brez napora sprostijo vse, kar vam ne dopušča, da bi prejemali, zaživeli sebe in svojo lahkotnost.
 • Je izredno negovalen in sproščujoč proces, ki odpravlja omejitve na vseh področjih življenja in telesa, ki ste jih pripravljeni spremeniti. S temi točkami odstranjujemo, brišemo vse kar se je izkazalo, da za nas ne deluje. Omejitve, blokade, misli, ideje, prepričanja, čustva, razmišljanja, programi, stališča, sodbe, pričakovanja, projekcije, zavrnitve, krivde, zamere, obžalovanja, sram, obtoževanja, stres, VSE SE RAZTAPLJA.
 • Po 15 minutah seanse preidejo možgani v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije, sproščenosti, kar aktivira samozdravilne spodosnosti telesa in odpira prostor zavedanja v našem življenju.
 • Dogaja se razelektritev in na ta način se sprostijo vse energije, ki so ujete v možganih in telesu in ustvarjajo omejitve v našem življenju, ki nam onemogočajo, da bi z enostavnostjo prejemali vse obilje.
 • Vsaka točka predstavlja določeno področje v vašem življenju. Obstaja točka - Bar za zdravljenje, radost, denar, telo, komunikacijo, kreativnost, seksualnost itd. 
 • Vsako izvajanje točk Access Bars lahko sprosti 5-10 tisoč let omejitev na področju življenja, ki je povezano s točko, ki se je dotikamo.

 

Kaj so Access Bars točke?

Vabljeni, da si pogledate VIDEOPOSNETEK, da pobližje spoznate Access Bars orodje. Podnapise v slovenščini izberete v Nastavitvah, Podnapisi, Slovenščina.

Kako nam lahko Access Barsi spremenijo življenje in kaj dejansko so Barsi?

Barsi so dopuščanje. Dopuščanje, da svoj svet napolnimo s srečo. So vprašanja, na katera ne rabimo odgovarjat, ker odgovori iz dneva v dan pridejo sami, ko si začnemo znova in znova postavljat prava vprašanja.

»Kaj je še mogoče in kako je lahko še boljše kot to?«

Access Bars je terapija, ki nam da moč, da spet verjamemo vase in pogumno vstopimo v nov dan. Barsi so vzrok, da si človek pri vseh izzivih namesto: »Bojim se!«, kar naenkrat reče: »Zmorem!«. In težav kar naenkrat ne vidimo več kot težav, ampak so samo izzivi, ki so prisotni na poti do naših ciljev. Z Barsi lahko v življenju dosežemo mnogo več, kot smo si predstavljali. Hvaležni smo, ker lahko kot regratova lučka širimo zavedanje, da imamo v vsakem trenutku izbiro. 

Kaj, če bi vaše življenje postalo lahkotno, ekspanzivno in radostno?

Access Bars® so pomagali tisočem ljudem po celem svetu spremeniti mnogo vidikov, povezanih z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nevrozami, odvisnostmi, prisilnimi mislimi, depresijami, stresom, ostalimi psihosomatskimi problemi in še veliko več.

Kaj, če bi vaše življenje postalo vredno užitka?

Barsi olajšajo zavedanje, ki lahko spremeni karkoli v vašem telesu in življenju. Izkušnje nam kažejo, da so takoj po seansi izginile različne vrste bolečin po celem telesu. 

Morda se točke lahko zdijo podobne akupunkturnim, ampak imajo kot del Barsov popolnoma drugačno funkcijo. Pri nobeni drugi metodi se ne pojavljajo enake spremembe, kot jih regeneriramo z Barsi.

Z Barsi omogočamo, da se velike spremembe v življenju zgodijo lahkotno. Vsaka Bars terapija je drugačna. V najslabšem primeru se boste počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo v življenju. V najboljšem pa se bo vaše celotno življenje lahko spremenilo v nekaj večjega.

Ste pripravljeni raziskovati neomejene možnosti?

Kaj vse se je spremenilo in kaj so posledice, ki so jih doživeli ljudje, odkar uporabljajo Access Bars:

 • več lahkotnosti s telesom
 • zdravje
 • konec stresa
 • zmanjšanje fizičnih bolečin
 • konec duševnim motnjam
 • konec prisilnim mislim, paničnim napadom
 • konec glavobolov
 • boljši spanec
 • konec težav s telesno težo
 • svobodo
 • več jasnosti
 • več denarja
 • več zavedanja
 • boljše odnose
 • več smeha in radosti
 • več potovanj
 • poslovne uspehe
 • partnerstvo, ki deluje
 • dobili so več sebe
 • orgazmično življenje in bivanje
 • lahkotnost bivanja v celoti

 

Access Bars® je osnovna tehnika Access Concsiousness®. Access Barsi nam dajo možnost, da spremenimo v svojem življenju, kar za nas ne deluje.

Kaj je Access Consciousness?

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da nas spodbujajo da kreiramo življenje, ki ga resnično želimo. Ponuja procese, ki nas korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in nam pomagajo odstraniti omejitve, ki nam preprečujejo da bi uresničevali sebe in preprosto Živeli. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Prisoten je v 175-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil tisoče življenj.

Access je način, s katerim lahko spremenimo karkoli v našem življenju, ko izhajamo iz dejstva, da nismo napačni. Več v VIDEOPOSNETKU. Podnapise v slovenščini izberete v Nastavitvah, Podnapisi, Slovenščina.

Kakšen doprinos je lahko Access Bars® tretma vašemu življenju?

Predstavljajte si, kakšno bi lahko bilo vaše življenje, če bi vsaj enkrat na teden prejeli Barse? Koliko omejitev bi lahko odpravili, če bi si dovolili izbrati prejemanje?

 

CENIK

 

TRETMA

TRAJANJE CENA

Access Bars®

60 minut 48 EUR

 

Raziskava o vplivu Access Bars® na naše možgane

V VIDEOPOSNETKU lahko pogledate izsledke raziskave, ki jo je opravil Dr. Jeffrey L. Fannin, o tem kako Access Bars terapija pomaga pri sproščanju, tako, da vpliva na znatno zmanjšanje aktivnosti v možganih. Podnapise v slovenščini izberete v Nastavitvah, Podnapisi, Slovenščina. Znanstveni dokazi, že po eni samo terapiji Barsov. Ameriški znanstvenik Dr. Jeffrey L. Fannin je presenečen nad rezultati ene same terapije! Kot sam pravi, česa takega še nisem videl!

 

Znanstvene raziskave dr. Terrie Hope, objavljene v reviji Journal of Energy Psychology: Theory, Research and Treatment novembra 2017, so pokazale znatno zmanjšanje depresije in tesnobe po 90 min Access Bars tretmaja. Študija je pokazala, da se je pri udeležencih resnost simptomov depresije zmanjšala za 82,7% (povprečno), resnost simptomov anksioznosti pa za 84,7% (povprečje). Znatno zmanjšanje simptomov prikazano v tej raziskavi kaže na to, da je tehnika Access Bars lahko učinkovita pri zdravljenju tesnobe in depresije. Celotno študijo in objavljeni članek najdete TUKAJ.

 

Raziskovalni projekt dr. Lise Cooney in Linde Adamowski s pomočjo regulacijske termometrije, pa je prikazal velike spremembe v telesu po 75 min Access Bars tretmaja. Rezultate si lahko ogledate v VIDEOPOSNETKU.

Mnenja strank:

ALI STE VEDELI?

Oglasil bi se
040 83 40 30
068 60 83 66

NE SPREGLEJTE

 

Učvrstijo se obrazne mišice, gubice se omilijo, koža...

 

Darilni Bon-Bonček pripravimo posebej za vsakega...