Oglasil bi se
040 83 40 30
068 60 83 66

Čudež sprostitve na obrazu in stopalih

 

Čudež sprostitve - ko smo sproščeni, nas stres ne spravi iz tira in se v kaosu počutimo mirni.

 

GLOBOKO UMIRJA

Blagodejni učinki:

  • Sprosti se vitalna energija
  • Globlje spimo
  • Dosežemo globok notranji mir
  • Enostavno uravnovesimo hormone
  • Okrepimo zdravje

s posebnimi tehnikami refleksne masaže obraza, limfne drenaže obraza in mišične stimulacije ter sproščujoče refleksoterapije stopal

 

Čudež sprostitve

Razvajamo vas s posebnimi tehnikami Obrazne refleksoterapije, limfne drenaže obraza in mišične stimulacije ali sproščujočo refleksoterapijo vaših stopal, za sprostitev in revitalizacijo ter povečanje energije. Od vas je odvisno, koliko minut užitkov boste izbrali.

 

Odpiranje stikala čudežev

Razvajanje obsega sprostitveno Obrazno refleksoterapijo, limfno drenažo obraza, stimulacijo mišic obraza in sproščujočo refleksoterapijo vaših stopal.

 

Trajanje obiska:

Obisk zajema čas od sprejema stranke do izdaje računa in plačila za storitev ter vse vmes: pogovor, namestitev na terapevtsko mizo, skrb za udobje in dobro počutje, da se proces sproščanja lahko začne, izbrani tretma ali kombinacijo tretmajev.

Plačilo z gotovino ali predhodno nakazilo na TRR SI56 0224 1148 0664 256, odprt pri NLB Nova Gorica.

Plačilnih kartic ne sprejemamo.

CENIK

 

TRETMA

TRAJANJE OBISKA

CENA

Čudež sprostitve

Kratek tretma

30 minut

33 EUR

Čudež sprostitve

Srednje dolg tretma

45 minut

45 EUR

Čudež sprostitve

Dolg tretma

60 minut

50 EUR

Čudež sprostitve, Podaljšan tretma 75 minut 59 EUR
Odpiranje stikal čudežev 90 minut 66 EUR
Odpiranje stikal čudežev, Podaljšan tretma 120 min 84 EUR

Mišična stimulacija kot dodatek tretmajem

15 minut

10 EUR

 

Cenik velja od 1.4.2024 dalje.

 

Obisk se začne ob dogovorjeni uri. Zamujene minute vam skrajšajo čas sproščanja, zato se na pot odpravite prej, upoštevajte prometne konice. V naši čakalnici lahko udobno počakate, da vas sprejmemo.

 

Pokličite na GSM Branka 040 834 030 ALI Neva 068 60 83 66.

 

Za ustrezen termin se dogovorimo po telefonu, prav tako za naročilo in termin prevzema Darilnega bona.

 

Veljavnost darilnega bona je eno leto od dneva nakupa. Pretečen bon lahko izkoristite z doplačilom 50 % cene zakupljenega tretmaja po veljavnem ceniku.

 

Kdaj čudežev sprostitve ne moremo izvajati?

Kontraindicirane so vse infekcijske in vročinske bolezni, akutna in limfna vnetja, bolezni, ki zahtevajo operativni poseg, posttravmatska atrofija stopala, gangrena in glivična obolenja ter resna psihična obolenja.

 

Človeška telesa so fantastični naravni stroji in premorejo neverjetne fiziološke mehanizme, ki vedno znova omogočajo, da se vzpostavi ravnovesje. Ali morda pregreto, sodobno ozračje s številnimi zahtevami, pričakovanji in željami ustvarja previsoke napetosti, ki dotolčejo tudi najbolj fantastične stroje?

 

Je možno brezhibno delovanje pod nenehno visoko napetostjo, dan za dnem, večino ur dneva, več let zapored? Se kdaj sprašujete, kdo ste, kakšna je vaša naloga na tej zemlji? Ste morda že zdavnaj oropani svojega notranjega duhovnega sveta? Vam nekaj manjka?  Imate težavo, da bi se sprostili? »Kaj je že to? To bi bil čudež!« odzvanja v ušesih. Želite si ponovno začutiti mir, zadihati s polnimi pljuči, obuditi spomin na svoj prihod, prvinskost, naravno preprostost, sprejemanje?

 

Želite si začutiti življenje… sprejetost. Čudež je v nas samih. Ga ne vidite? Skriva se v vašem odnosu do sebe. Tam je stikalo čudežev. Poskusili ga bomo aktivirati. S kombinacijo Obrazne refleksoterapije, stimulacijo obraznih mišic in sproščujočo refleksoterapijo stopal.

Način plačila za fizične osebe: gotovina

Način plačila za pravne osebe: po predračunu.

Darilni boni niso unovčljivi.

 

NASVET:

Na dogovorjeni termin pridite vsaj 5 minut prej, da se pripravite in umirite. Po tretmaju boste morda potrebovali počitek, zato je bolje, da se vam ne mudi preveč, priporočamo pa tudi pitje večjih količin vode. Poklonite si čas le za vas!

Nekaj utrinkov: 
Mnenja strank:

ALI STE VEDELI?

Oglasil bi se
040 83 40 30
068 60 83 66

NE SPREGLEJTE

 

Učvrstijo se obrazne mišice, gubice se omilijo, koža...

 

NOVOST: DARILNI BON V E-OBLIKI. Hitro in enostavno...