Oglasil bi se
040 83 40 30
068 60 83 66

Z vzpostavitvijo hormonalnega stanja do zanositve! - Iz moje prakse

Spodbujala sem Nino, naj predvsem 100 % opusti pričakovanja glede zanositve, se osredotoči nase, na to, da jača svoje telo… Pa, da začnemo od začetka.

K meni je zaradi težav z neplodnostjo prišla mlada gospa, ki jo bom poimenovala Nina. Bila je v zgodnjih tridesetih letih, za seboj pa je imela dve umetni oploditvi, ki nista uspeli. Želela si je poskusiti zanositi na naraven način, saj je veliko dala na zdravo prehrano, gibanje, sproščanje in še kaj, kar bi ji pri tem pomagalo.

Nini je zaradi preobilice stresa izostala menstruacija. Prvi cilj je bil, da se menstruacija povrne, zato sem sestavila kombinacijo Obrazne refleksoterapije in Refleksoterapije stopal, tretmaja, ki sta bila zanjo najbolj primerna.

Na začetku je hodila na terapije dvakrat tedensko, da so rodilni organi dobili več energije, več kisika, bolj so bili prekrvavljeni saj so s tem dobili več hranil ter so posledično postali močnejši.

Po desetih tretmajih se ji je menstruacija povrnila, a je bila šibka. Sčasoma se je njeno telo vedno bolj vračalo v harmonijo. Tudi reakcija med refleksoterapijo stopal, ko so se stopala začela intenzivno potiti zaradi hormonskega neravnovesja, je sčasoma izzvenela, hormonsko stanje pa se je uravnovesilo.

Spodbujala sem jo, naj se osredotoči nase, na to, da jača svoje telo in predvsem opusti pričakovanja, ki si jih je ustvarila. Naj popolnoma sprosti svojo nujno željo po materinstvu. Naj sprosti svoj strah in raje izbere pogum in zaupanje v življenje. Narave ne moremo izsiljevati in glavne stvari v življenju se zgodijo, ko smo najbolj sproščeni in o njih ne razmišljamo - to so glavni pogoji manifestacije.

Nina je napredovala, upoštevala vse nasvete, čeprav ji je bilo marsikdaj kljub vsemu težko in… zanosila smiley.

Na terapije je hodila še celo nosečnost, saj je bila tako psihično bolj pomirjena. Rodila je fantka in tako vstopila v svoje tako zaželeno materinstvo.

Njeno mnenje je  opisano v rubriki Mnenja z naslovom Z vzpostavitvijo hormonalnega stanja do zanositve! Prvo mnenje pod Refleksoterapijo stopal. Pospisana je N.P.

Iz moje prakse

Branka

ALI STE VEDELI?

Oglasil bi se
040 83 40 30
068 60 83 66

NE SPREGLEJTE

 

Učvrstijo se obrazne mišice, gubice se omilijo, koža...

 

NOVOST: DARILNI BON V E-OBLIKI. Hitro in enostavno...