Oglasil bi se
040 83 40 30
068 60 83 66

Karpalni kanal rešen brez operacije - Iz moje prakse

Janova težava karpalnega kanala je bila rešena z enournim Protibolečinskim tretmajem s TOK SEN-om brez operacije. Pa, da začnemo od začetka.

Na Obrazno refleksoterapijo je enkrat tedensko zaradi stresa in občutka utesnjenosti hodil gospod, ki ga bom poimenovala Jan. Nekega dne mi je ob prihodu pokazal, kako ima otečenih vseh 10 prstov na rokah. Prsti so bili tako otečeni, da ga je motilo, ko jih je želel pokrčiti.

Ko sem ga vprašala, kaj se mu je zgodilo, je povedal, da so mu prsti tako močno otekli, potem, ko je »delal drva« in da se večkrat zgodi, da ima vsaj malo otečene prste. Ob tem se je spomnil, da mu je zdravnik že pred dvema letoma svetoval, naj si gre operirat karpalni kanal. On pa je kolebal in je z operacijo odlašal.

Želela sem si, da mu pri njegovi težavi pomagam, zato sem mu predlagala, da namesto običajnega tretmaja naredim Masažo s TOK SEN-om na obeh podlakteh in dlaneh. Spomnim se, da so bila tkiva podlakti zelo napeta, zategnjena. Lotila sem se postopnega sproščanja tkiv s kombinacijo masaže in potolkavanja z lesenim kladivom na leseno dleto, ki ustvarja vibracije in s tem sprošča tkiva v globino. Sproti sem čutila, kako se tkiva mehčajo, Jan pa je že sproti čutil, kako mu napetost v tkvih podlakti in napetost v prstih popušča.

Pri naslednjem obisku mi je Jan z veseljem povedal, da je napetost v podlakteh in prstih popolnoma popustila. Njegova težava karpalnega kanala je bila rešena z enourno Masažo s TOK SEN-om brez operacije.

Iz moje prakse

Branka

ALI STE VEDELI?

Oglasil bi se
040 83 40 30
068 60 83 66

NE SPREGLEJTE

 

Učvrstijo se obrazne mišice, gubice se omilijo, koža...

 

NOVOST: DARILNI BON V E-OBLIKI. Hitro in enostavno...