Oglasil bi se
040 83 40 30
068 60 83 66

Japonski cosmo lifting obraza

 
Je odlična alternativa kururškim posegom za pomajevanje obraza in hkrati uravnoveša organizem ter krepi zdravje.

 

OMILI GUBICE

 

Je inovativna, 100% naravna in ena izmed najučinkovitejših metod pomlajevanja obraza, ki vpliva na elastičnost kože in harmonizira telo. Učvrstijo se obrazne mišice, znaki staranja v obliki gubic se omilijo, koža postane napeta in sijoča, celotno telo pa se napolni z energijo.

 

Deluje neposredno na centralni živčni sistem, kar povzroči popolno sprostitev notranje napetosti. S stimulacijo živčevja, akupunkturnih točk in refleksnih con na obrazu uravnovešamo delovanje hormonalnega sistema in pospešimo proizvodnjo kolagena, ki skrbi za prožnost in elastičnost kože. Na ta način dosežemo optimalen mišični tonus.

 

Je odlična alternativa kirurškim posegom za pomlajevanje obraza, saj dvigne obrazno tkivo in izboljšuje strukturo kože, zagotavlja primerljivo trajne in kakovostne rezultate brez stranskih učinkov.

 

Metodo je razvila svetovno priznana refleksoterapevtka Lone Sorensen, ki je v 38 letih raziskovalnega dela z Obrazno refleksoterapijo opazila izboljšanje mišičnega tonusa in izrazit učinek liftinga.

 

Kaj lahko pričakujem ob obisku?

50 minut posvečanja vašemu obrazu se začne z nanosom hladno stiskanega ekološkega olja. Masaža obraza se izvaja ročno in je osredotočena na refleksne točke in cone obraza ter globoko stimulacijo mišic, ki se izmenjujejo z limfno drenažo obraza. Ob koncu tretmaja se dobro ogreti obraz natre in ohladi s solnimi kroglicami iz rudnikov modre soli v Španiji, ki kožo dodatno obogatijo.

 

Učinek liftinga se čuti in je viden že po prvem tretmaju, saj je koža videti sveža in sijoča. Za trajnejši učinek liftinga in pomladitve je priporočljivih 8 do 12 obiskov. Podaljšujete ga z vzdrževanjem enkrat mesečno.

 

Komu je terapija namenjena?

Ženskam in moškim vseh starosti, saj deluje preventivno proti nastajanju prvih gubic, zrelejšim kožam pa vrača mladosten sijaj. Z obraza zbriše utrujenost ter prepreči izgubo kolagena. Tretma je sproščujoč in osvežujoče vpliva na splošno počutje.

 

Občutno se izboljša stanje mišic, ki so prizadete po obrazni paralizi (po kapeh, nesrečah) tudi v primerih, ko druge metode rehabilitacije ne privedejo do želenega učinka.

 

CENIK

TRETMA

TRAJANJE

CENA

Japonski cosmo lifting

50 minut

42 EUR

 

Pokličite na GSM 040 83 40 30 ali 068 60 83 66! Za ustrezen termin se dogovorimo po telefonu, prav tako za naročilo in termin prevzema Darilnega bona.

 

NASVET:

 

Na dogovorjeni termin pridite v naš studio v Kromberku pri Novi Gorici vsaj 5 minut prej, da se pripravite in umirite. Po tretmaju boste morda potrebovali počitek, zato je bolje, da se vam ne mudi preveč, priporočamo pa tudi pitje večjih količin vode. Poklonite si čas le zase!

 

Način plačila za fizične osebe: gotovina

Način plačila za pravne osebe: po predračunu.

Darilni boni niso unovčljivi.

Nekaj utrinkov: 
Mnenja strank:

ALI STE VEDELI?

Oglasil bi se
040 83 40 30
068 60 83 66

NE SPREGLEJTE

 

Učvrstijo se obrazne mišice, gubice se omilijo, koža...

 

NOVOST: DARILNI BON V E-OBLIKI. Hitro in enostavno...