Oglasil bi se
040 83 40 30
068 60 83 66

Barvna terapija z lučko

Barvno terapijo z lučjo so uporabljali že v kulturah Egipta, Kitajske in Indije. Vsaka barva ima svojo valovno dolžino in energijo, ki potuje globoko do celic. Celice registrirajo signale iz našega okolja in na te signale reagirajo. Poznamo občutek ugodnega vpliva okolja na naše razpoloženje in obratno.

Energija je povezana z vsemi sedmimi barvami barvnega spektra: rdečo, oranžno, rumeno, zeleno, modro, indigo in vijoličasto. Barve so povezane z energijo vseh sedmih čaker, energetskih centrov v telesu. Energetski centri  delujejo kot kolesa, ki se vrtijo s podobno hitrostjo. Dobro zdravje in počutje, po filozofiji vzhoda, izhaja iz dobrega delovanja vseh sedmih energetskih centrov in njihove uravnoteženosti.

Barvna terapija z lučjo lahko pomaga uravnovesiti in/ali stimulirati te energije z uporabo ustrezne barve barvnega spektra. Energija barv deluje na fizičnem nivoju, na mentalnem nivoju in duhovnem nivoju. Celoto predstavljamo šele, ko so vsi nivoji v ravnovesju. Terapijo z barvno lučko imajo še posebej radi otroci.

Barvna terapija z lučjo po metodi Lone Sorensen za uporabo doma

Z majhno, lahko in priročno lučko, ki jo lahko vedno nosimo s sabo, si lahko sami enostavno pomagamo v zavetju svojega doma, na počitnicah, na potovanjih. Nekatere barve imajo stimulativni učinek: rdeča, oranžna, rumena. Pomirjujoči učinek imajo hladne barve: zelena, modra in indigo.

Ključen učinek ima pulziranje barv, pri čemer se vsaka barva zamenja do 1500 x v sekundi in na ta način dosega energijo meridianov in energijskih točk. Pri nas barvno terapijo z lučjo uporabljamo kot brezplačni dodatek refleksoloških tretmajev, da čim prej dosežemo želeni rezultat.

Komu lahko barvna lučka pomaga?

  • Vašemu dojenčku, ki ga muči prehlad, vnetje ušes, kolike, alergije in je morda zelo občutljiv.
  • Vašemu šolarju, ki je hiperaktiven, težko zaspi, je večkrat slabo razpoložen, se težko zbere in ima težave s pomnjenjem.
  • Vašim bolečinam v sklepih, slabemu razpoloženju ob pomanjkanju energije, hitrejšemu premagovanju vnetij, okorelosti, tudi pri impotenci.
  • Za zdrav videz vaše kože, ob težavah z rdečico, v boju z aknami, herpesom, gubicami …kar je kmalu lahko le še preteklost.
  • Praktiki joge z vztrajnimi prizadevanji in samodisciplino iščejo harmonijo svojega telesa in duha.
  • Neverjetno. Pomagate lahko tudi vašim kosmatim ljubljenčkom, muckam, kužkom in konjem, ki imajo zdravstvene težave. (Povzeto po Lone Sorensen)

 

Če si želite svojo lučko za vsakodnevno uporabo, jo lahko naročite in kupite na spletni strani International Reflex Therapy Shop Lone Sorensen

Terapija z barvno lučko ni nadomestilo za medicinsko zdravljenje, pač pa za lajšanje simptomov.

Nekaj utrinkov: 
Mnenja strank:

ALI STE VEDELI?

Oglasil bi se
040 83 40 30
068 60 83 66

NE SPREGLEJTE

 

Učvrstijo se obrazne mišice, gubice se omilijo, koža...

 

Darilni Bon-Bonček pripravimo posebej za vsakega...